Pyöräily

Lisää valotehoa

Pienet kiinalaiset ahersivat taasen meikäläiselle lisää valoa pyöränselkään. Entuudestaanhan minulla oli jo yksi 900 lumenin lamppu, joka on tätä nykyä kiinni kypärässä siihen soveliaamman kiinnityksen takia. Eilissä päivänä hain postista uusimman mallin, joka on tarkoitus lyödä tankoon kiinni. Samat tehot tuossa on kun edeltäjässäkin. Akkupaketti on tosin paremmin sääsuojattu, joten huonommalla kelillä tuon pitäisi selviytyä ainakin hengissä, vanhasta ei tiedä miten se vettä sietäisi. Kaipa noilla pitäisi alkaa nähdä ajella jo vähän pimeämmässäkin kelissä 1800 lumenin turvin. Syksyllä ajelin pilkkopimeässä niin yhdelläkin tuikulla näki todella hyvin. Nyt voi sitten vielä suunnata tangossa olevan lampun lähelle ja kypärässä olevan kauemmaksi. Maantiellä ajaessa riittänee yksi tuikku pienimmälle teholle säädettynä ettei vastaantulijat pahasti häikäisty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *