ValokuvausYleinen

Kaivarin kesäkonsertti

Tulipa käytyä katsomassa millainen oli meininki Kaivarin puistossa järjestetyssä konsertissa. Konsertin järjesti Radio Nova. Keli ainakin suosi kun aurinkoa tuli taivaan täydeltä. Luonnollisesti aurinkorasva jäi kotiin, mutta eihän tuolla tainnut kovin pahasti palaa. Marie SerneholtPitäs vissiin joskus oppia se että vois ottaa jotain pehmeää takamuksen alle kun tahtoo takalisto puutua kun siinä maassa istuskelee. Välillähän tuota piti nousta seisomaan jos jotain halusi nähdä kun porukkaa komennettiin esiintyjien toimesta ylös. Juontajat kertoilivat että konserttia on kuuntelemassa noin 40 000:n ihmisen joukko, joten aika moni oli siis tullut paikalle nautiskelemaan musiikista ja jotkin ehkä myös virvokkeista ;). Konsertin aloitti Ninja. Uniklubin jälkeen lavaa tuli kaunistamaan ruotsalainen Marie Serneholt. Kwanin jälkeen lavalle tuli Poets of the Fall josta tuli otettua enemmänkin kuvia kun raahauduin lähemmäksi lavaa. PotF:n jälkeen lähdettiin pois vaikka olisihan tuolla vielä ollut muutama esiintyjä mitkä olisi ollut ihan kiva nähdä. Käytiin sitten syömässä konsertin päätteeksi Papà Giovannin Spaghetteriassa. Tuo on kyllä aika kiva paikka siinä mielessä, että ruoka on halpaa/hyvää ja sitä on riittävästi. Eipä tee mieli mennä pikaruokalaan jos pari euroa lisää laittamalla saa oikeasti hyvää ruokaa.

Kuvia Kaivarin kesäkonsertista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *