ValokuvausYleinen

Timo Rautiainen

Jälleen kerran tie vei Tavastialle, tällä kertaa kuuntelu vuorossa oli Timo Rautiainen. Rautiaista on tullu kuunneltua ennestään Trio Niskalaukauksen muodossa ja Tavastialla pari vuotta sitten ollut keikka on edelleen yksi parhaista keikoista joilla on tullut käytyä. Timo Rautiainen Tavastialla 17.6.2006Kovin vähän vaan oli porukkaa saapunut paikalle varsinkin kun keikka oli lauantaina. Tavastian yläkerta oli suljettuna ja alakerrankin takaosa oli kiinni ja saliin olisi mahtunut tästä huolimatta vielä aika paljonkin porukkaa lisää. Jotenkin olisi kuvitellut että Niskalaukausta fanittanut porukka olisi tullut katsomaan myös Rautiaisen uuttakin kokoonpanoa, mutta näin ei näköjään ole käynyt. Tuomas Holopainen oli pois kokoonpanosta, harmi. Pientä hapuilua oli havaittavissa alkuun mutta kyllähän se siitä alkoi illan edetessä sujua. Muidenkin biisejä soiteltiin kun eipä noita omia taida niin paljoa vielä olla että niillä kovinkaan pitkää keikkaa vielä vetäistäisiin. Keikka oli kyllä sinänsä jees, mutta onhan tuossa vielä parantamisen varaa. Jos oikein ymmärsin niin keikka oli ensimmäinen tällä kokoonpanolla joten siihen nähdenhän tuo meni hyvin.

Hitusen meinasi olla taasen hankalaa valokuvauksen kannalta, kun koko ajan oli käytössä ISO800 ja suljinajat 1/60 luokkaa ja silti ei valo oikein riittänyt vaikka aukkona oli f/2.8. Sai korjailla valotusta jälkikäteen koneella aika rankasti ainakin joidenkin kuvien kohdalla. Ehkä pitäisi tuo kamera uusia, että voisi käyttää huolettomammin noita suurempia herkkyyksiä. 10D:n ISO800 alkaa olla aika maksimi mitä kehtaa käyttää ilman että kuvat kohisee liikaa.

Kuvat keikalta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *