Yleinen

Yonex Arcsaber Z-Slash

Jokunen aika sitten nelinpeliä pelatessa kolahti mailat pelikaverin kanssa toisiinsa, kun molemmat yritti smashata palloa samaan aikaan. Omasta Yonexin Armortec 900 Powerista räsähti kehikko poikki siinä rytäkässä. Pelailin aikani varamailalla joka on siis kiinankopio Yonex Arcsaber 10:stä. Reilu viikko sitten pistin tilaukseen Alankomaista uuden Yonexin Arcsaber Z-Slashin.

Tilasin mailan Badmintonplanet.nl:stä kun en jaksanut alkaa etsimään sitä kotimaasta, koska ainakin normaalisti urheiluliikkeistä katselemalla ei juurikaan näitä Yonex kärkipään malleja löydä. Lähinnä näyttävät myyvän Wilsonia. Jostain kotimaisestakin nettikaupasta olisi tätä löytynyt, mutta hintaa oli jokusen kymppiä enemmän, joten tilasin sitten ulkomailta. Aikaisemman mailan ostin Ruoholahden palloiluhallista, mutta ainakaan nyt en nähnyt sivuilla mainintaa myytävistä mailoista.

Otin mailaan Yonexin BG-80 jänteen kun tuohon sai valita kolmesta eri vaihtoehdosta. Aiemmin kepakoissa on tainnut olla BG-65:sta, saas nähdä miten tämä eroaa aiemmista. Ainakin jänne on vähän ohuempi ja smashit pitäisi irrota entistä kovempana. Ainakin tällä mailalla on lyöty maailman ennätys 421km/h eli varokaa vaan vastustajat 😉

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *