Pyöräily

Deuter Race EXP Air

Viime syksynä hommasin Camelbakin Lobon juomarepuksi joka onkin oiva reppu, mutta aika pieni. Loboon ei juuri muuta mahtunut kuin kännykkä, avaimet ja sisuskumi. Viime viikolla tilasin Bike-Discountista Deuter Race EXP Air:n (49,95€) jossa on tilaa jo vähän muillekin tavaroille. Nyt hinta näytti pompsahtaneen parilla kympillä, joten hyvään aikaan tilasin siis. Repun runko on jäykkä ja siinä on ilmaselkäosa, joka on selästä irti jokusen sentin verran, joten ilman pitäisi kiertää hyvin eikä repun pitäisi hiostaa juurikaan. Taskuja on riittävästi ja repussa on haitariosa jolla saa vielä 3 litraa lisätilaa, joten repun kokonaistilavuus on 12 + 3 litraa. Otin tuohon vielä lisäksi Deuterin 3L vesitankin, jolla luulisi heittävän jo pidemmänkin lenkin ilman että tarvitsee käydä missään tankkaamassa. Vesitankkia en ole koettanut vielä, mutta ainakin se on paremmin purettavissa jos Camelbakiin vertaa. Camelbak on helpommin täytettävissä kuin Deuter. Repussa on sadesuoja ja kypärälle löytyy myös verkkopidike jolla kypärän saa pultattua reppuun kiinni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *