Yleinen

Pesukone herkesi toimimasta

Eilen Kiki soitteli hädissään minulle, että taisi pesukone (Electrolux EWF 14781 W)hajota kun se oli pomppinut ihan hullun lailla. Kun tulin töistä kotiin niin koetettiin laittaa kone uudelleen käyntiin niin se herjasi vikakoodia E40 (luukku ei ole kiinni). Katselin ovimekanismia niin se näytti ihan ok:lta näin koneen ulkopuolelta tarkasteltuna. Ruuvasin muovisuojan irti että näkisin ovikytkimen paremmin niin heti kun ruuvit oli irti niin kytkin tipahti koneen pohjalle, great. No ei kun kansi auki ja katsomaan. Huomasin heti että mitäs virtapiuhoja liittimineen täällä oikein roikkuu irtaallaan. No ei kun onkimaan pudonnut ovikytkin koneen pohjalta, se tuli lopulta ulos pohjan kautta kun siellä on iso reikä. Virtaliitin kävi ovikytkimeen ja ei muuta kuin kytkin takaisin paikoilleen ja uutta yritystä peliin. Kone hörähti tulille ja näin tuli todettua että kannatti aukaista kone eikä soittaa heti korjaajaa paikalle.

2 thoughts on “Pesukone herkesi toimimasta

  1. Meinaat siis että liittimen takaisin laittaminen on sen tason korjaus, että nyt on riski tulipalolle? En minä tuonne mitään omia virityksiä ole tehnyt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *