Pyöräily

Polkupyörän turvaistuimen asennus

Kohta päästään Okon kanssa pyörälenkeille kun kelit alkaa olla siihen suotuisat. Okko tarvitsee tosin vielä kypärän ennen kuin kyytiin pääsee. Meillä on Hamaxin Kiss turvaistuin Okolle yhdellä pikakiinnityksellä jota oli jo koetettu minun pyörään. Koetettiin sitä vielä vaimonkin pyörään ja siihenpä se ei sopinutkaan vaan jäi liian lähelle rengasta. Löysin Hamaxin sivuilta sellaisen version rautatuista joilla istuimen saa sovitettua pienempäänkin runkokokoon. Samalla ostin toisen pikakiinnityksen niin penkin saa vaihdettua silmänräpäyksessä pyörästä toiseen.

 

3 thoughts on “Polkupyörän turvaistuimen asennus

  1. Moi,

    Mistä löysit tuollaisen pidemmän kiinnitysraudan. Meillä on sama ongelma, mutta Hamaxin normaalit jälleenmyyjät (Citymarket, intersport) eivät noita myy.

    -Artturi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *