Pyöräily

Thule ProRide 591 pyörätelineet

Hommasin jokusen viikkoa sitten pyörätelineet autoon, kun välillä olisi kiva ottaa pyörät mukaan jos käydään vaikkapa savossa tai sitten vaikka jossain vähän pidemmällä ajelemassa metsikössä. Löysin Thulelta kaksi vaihtoehtoa ja ne olivat OutRide- ja ProRide -telineet. OutRide olisi tullut etuhaarukasta kiinni ja etupyörä olisi siis pitänyt irroittaa. ProRideen ei tarvitse pyörästä irroitella mitään ja tämä oikeastaan ratkaisi asian ihan vaan sen takia, että jos koko poppoo lähtee reissuun niin tavaraa on ihan tarpeeksi autossa, joten ylimääräisiä renkaita ei sinne mielellään enää sovittelisi. Hyvinhän nuo pyörät tuntuivat katolla kestävän lähes 1000 kilsaa mitä savon reissulla tuli mittariin. Pyörä on tosiaan helppo laittaa telineeseen ja operaatioon ei montaa sekuntia mene. Pyörätelineet on kiinni Thulen Rapid System 757:ssa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *