Moottoripyörät

Moottoripyörä.org meeting Östersundomissa

Tulipa taasen käytyä Moottoripyörä.orgin meetingissä Östersundomissa. Kahviteltiin Café Storörenissä oikein mukavissa maisemissa ja porukkaakin tuli ihan kivasti paikalle. Osa porukasta ei tainnut lähteä ajolenkille kun huomenna alkaa Tasari. 

Törmäsin myös Reettaan joka oli viimeBreikki Nikkilässä syksyllä samalla kurssilla suorittamassa ajokorttia. Ei hän tosin minua alkuun tunnistanut vaikka aloinkin sille höpisemään. Tuumasi vaan että kovin näytät tutulta, mutta ei saanut päähän että mistä. Lopulta muisti palasi kun kerroin mistä hänet tunnen. Oli kuulemma hommannut vasta kuukausi sitten pyörän. Ei mulla kestänyt kantti odottaa kortin saamisen jälkeen noin kauan ;). Kestin kuusi päivää ilman pyörää ja sekin teki tiukkaa ;).

Orgin sivuilla oli juttua että esim. Motoparkin moottoriradalle olisi tullut tiukemmat säännöt melurajojen suhteen. Tiukimmassa säännössä rajana on 99dB:tä ja vähän löysemmässä 103dB:tä(kisa). Otinpa sitten RadioShackin db-mittarin mukaan kun sitä pyytelivät palstalla. Käytiin mittaamassa hiekkakentällä halukkailta db-lukemat ja kyllähän tuo mittari värähti joillakin aika tavalla rajamaille. Mittausohjeissa tosin kerrotaan, että pyörän alle pitäisi asettaa kumimatto. Se saattaa hiukan imeä ääntä ja nuo pahimman ääniset pyörät saattaisi päästä sittenkin radalle. Mittasin Keran Ducatille äänenpaineeksi 102dB:tä ja AnDyn Suzukille 103dB:tä, noilla ei tuonne normaaliin ajoharjoitteluun ole asiaa. Tarkemmat ohjeet mittauksen suorittamiseen löytyy Moottoriliiton sivuilta (melutason mittaus, sivut 86-89). 

Breikki NikkilässäKäytiinpä vielä heittämässä pikku lenkki kun ajamaanhan tuonne oli lähdetty. Käytiin heittämässä perät Spjutsundissa ja tuolta jatkettiin samaa kyytiä Svartbäckintielle josta ajeltiin Sipoon mutkapätkille ja pysähdyttiin Nikkilässä huoltsikalle taukoa pitämään. Tästä ajeltiin sitten omissa porukoissa kotiin. Tällä kertaa ajelut oli aika aneemiset jos aikaisempiin vertaa, mutta saipahan tuota edes jonkin verran ajella. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *