Pyöräily

Waarala Cycling (WC)

Käytiin taas Vantaan pusikoita kiertämässä Jukan, Jonin ja parin Sepon kanssa. Tuolta suunnalta tuntuu löytyvän kyllä paljon hyviä reittejä helposta haastavaan. Keli oli vähintäänkin riittävän lämmin kun mittari ei paljoa jäänyt 30:stä asteesta ja kosteuttakin taisi olla siinä 70%:n pinnassa. Aika rapsakkaa tahtia vedettiin tuo lenkki ilman taukoja ja välillä meinasi kunto loppua ihan kokonaan, mutta selvittiinhän siitä. Meikäläiselle kävi pieni äksidentti pitkospuita ajaessa kun eturengas meni lankun reunalle ja sehän sitten lipsahti siitä alas ja samalla etujarrulevy vääntyi ihan solmuun. Piti oikein ottaa jarrusylinteri irti ja vääntää levyä vielä lisäksi ettei se hankaisi putkiin. Matkaa jatkettiin sitten ilman etujarruja. Lopuksi kurvattiin palkinnoksi terassille virvokkeita nauttimaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *