Audio / VideoPyöräily

Hanikan luontopolku

Katselin yhtä MTB- videota Fillarifoorumilta tässä viikolla joka oli kuvattu Soukassa, tarkemmin Hanikan luontopolulla. Maastot näyttivät varsin oivallisilta tuolla ja tänään käytiin Jonin ja Samin kanssa sitten ajelemassa noita seutuja. Melko paljon tuntui löytyvän pitkospuita ja niillä sai ajella aika tarkasti. Jos pitkoksilta olisi tipahtanut niin monessa kohtaa olisi kuulunut molskis, koska puita reunusti vesi. Muutoin maasto oli kivaa juurakkoa ja kalliota. Oli varmaan sieltä parhaasta päästä nämä maastot missä on tullut ajeltua. Vieläkin huvittaa yksi jyrkempi kohta kalliolla missä huutelin takana tuleville kavereille, että onpas hyvä pito näissä uusissa Fat Alberteissa. Tästä meni ehkä sekunti, kun huomasin ajaneeni juureen joka lähetti minut ilmalentoon ja sen jälkeen liuttiin vielä kalliota pitkin. Ehkä olisi pitänyt jättää renkaat kehumatta ;). Hieno oli paikka ja tuolla pitää käydä uudestaakin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *