Moottoripyörät

Tarrat pettää

Nytkö alkaa olla Dainesen wave tiensä päässä tarrojensa puolesta? Viime aikoina on alkanut tarrat pitää vähän heikonlaisesti ja joskus ne rapsahtaa auki ihan omia aikojaan. Katselin tuossa vähän tarkemmin noita tarraosia niin näyttipä siltä, että tarraosan vastakappale oli niin kulunut ettei siihen enää tarra purrut. Kaipa tuo pitäisi takuuseen mennä kun tuon keväällä ostin. On vaan huonoja kokemuksia Italialaisesta takuuhuollosta espressokoneen myötä. Mopopalstoilta on tullut luettua, että kannattaa varautua vähintään kuukauden odotteluun. Talvea vastenhan tuo nyt ei haittaa, mutta olishan tuo kiva saada heti kuntoon. Pitää käydä kysäisemässä Bike Worldistä, että onnistuuko vaihto suoraan uuteen vai onko se pakko lähettää takuuhuoltoon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *