Moottoripyörät

Varustehankintoja

Kävinpä katsastamassa All Rightissä moottoripyöräilyvarusteita kun siellä on nyt menossa muuttomyynti. Ajatuksena oli ostaa joku Goretexistä tehty puku. Sovittelin eri valmistajien pukuja ja totesin, että MP-asun puvut sopivat minun runkoon parhaiten. Muiden valmistajien mallit olivat liian tiukkoja minun päälle, joten ne jäi pois laskuista. Kokeilin useampaakin vaihtoehtoa MP-asun valikoimista, mutta mikään ei tuntunut oikein omalta.

Piruuttaan nakkasin päälleni niin ikään MP-asun Jimi nahkatakin ja sehän istui kuin valettu minun päälle. Siinä alkoi jo mieli muuttua, että pitäisikö sittenkin ostaa se nahkapuku kun niin moni on sitä kehunut. Muuta huonoahan ei nahkapuvussa taida olla kuin säänkesto, joka ei Goretexille pärjää. Nahka on turvallisempi kaatuessa ja onhan se tyylikkäämpikin kuin Goretex-asut. Piti sitten vielä sovittaa nahkahousujakin koska eihän sitä nahkaisen takin kanssa Goretex-housuja voi käyttää.

Otin sitten MP-asun Mugello housut mukaan koppiin ja nakkasin päälle, hyvin istuivat. Housut saa niputettua vetoketjulla takkiin kiinni. Kävin vielä testaamassa pyörän päällä tietääkseni että miten housut istuvat ajoasennossa ja hyvinhän ne istuivat. Lahje nousi oikealle korkeudelle kun jalat olivat tapeilla. Suorassa seisten housujen lahkeiden tulee ylettyä kantapäiden alle, muuten housut ovat liian lyhyet. Hanskatkin piti saada ja sovittelin joitakin malleja, mutta MP-asun nahkainen Speed hanska vei voiton. Se istuu tosi napakasti käteen ja tuntuu hyvin suojatulta, näyttääpä kaiken kukkuraksi vielä hyvältäkin.

Tässä kamppeet jotka tuli hankittua:

MP-asu

Nyt toivotaan ensi kesäksi sateetonta ilmaa. Voihan se olla että täytyy ostaa toiseksi puvuksi se Goretex-asu, mutta aika näyttää sitten että tarvitseeko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *