Yleinen

PowerBall

Tulipa tuossa viime viikolla hommattua voimapallo. Pallon sisällä pyörii toinen pallo joka vetäistään pyörimään narulla ja tämä sitten alkaa vauhtia saadessaan muodostamaan gyroskooppisia voimia ja mitä enemmän pallo pyörii sitä enemmän se vastustaa kädenliikettä. Parhaimmillaan pallo muodostaa 15kg:n vastavoiman. Liikeradan täytyy olla tasainen että pallo kiihtyy riittävästi. Tässä minun hommaamassa pallossa on nopeusnäyttö josta näkee kierrokset minuutissa ja parhaat tulokset jäävät palloon talteen. Nyt kun muutamalla työkaverillakin on vastaava niin kisahan siitä silloin syntyy ;). Pallossa on myös muutamia muitakin ohjelmia tämän lisäksi. 

  PowerBall 250Hz Amber Pro

Tätä pyörittelemällä pitäisi käsien lihasten vahvistua ja tätä suositellaankin muusikoille, motoristeille, golffareille, kiipeilijöille jne…

Pallolle kun antaa tarpeeksi vauhtia niin kylläpä alkaa lihaksissa poltella aika mukavasti, joten luulisi tuon jotenkin voimaa parantavasti vaikuttavan pidemmällä aikavälillä.

One thought on “PowerBall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *