Audio / Video

Kansalaisboksi

Tuli vihdoinkin siirryttyä digiaikaan tässäkin huushollissa. Kävin ostamassa ihan perusboksin verkkokaupasta kun halvalla sain. Oston kohteena oli Kansalaisboksi niminen laatikko. Olishan se ollu kiva ostaa joku kovalevyllinen boksi, mutta antaapa laitteiden vielä hiukka kehittyä ennen kuin meinaan paremman boksin ostaa. Tästä boksista Verkkokauppa pyysi 69,90€ joka ei mielestäni ole mitenkään kallis. Kannoin boksin kotiin ja latasin kaapelit kiinni ja virta päälle. Eihän se mitään tietenkään toiminut vaan takaisinhan se piti  kauppaan kiikuttaa. Otin sitten toisen tilalle ja se rupesi sitten toimimaan.

Kansalaisboksi 

Ihmeemminhän tuo ei kuvaa paranna kaapelitalouksissa, mutta muutaman lisäkanavan sillä kyllä saa. Tosin muutama jää sitten näkymättä vastavuoroisesti, mutta sieltähän ne analogipuolelta saa esille jos haluaa. Kävin hakemassa vielä Welhon-myymälästä conax-kortin tuohon kun boksin mukana tuli lappu jolla sai Canal Total-paketin kuukaudeksi kaupan päälle. Otin vielä lisäksi Music-kanavapaketin.

Ihan ok pelihän tuo on vaikka on siinä ongelmiakin ollut. Kerran on jäänyt tekstitys näkymättä ja päätin resetoida boksin sillä seurauksella, että kaikki asetukset nollautuivat kanavahakuja myöden. Koetin tuota myöhemmin uudelleen, mutta silloin ei asetukset enää nollautuneet, ne vaan sekosivat ja kanavapaikat meni ihan sekaisin. Näppäilin kaikki Kansalaisboksin kaukosäätimen nappulat URC8060:aan jotta ei tartte kaukosäätimien kanssa pelata liiaksi.

Nyt vaan odotellaan, että saan sen Samsungin LE-32R32B LCD-töllöttimen kotiin. Saan nimittäin sen aika hyvään hintaan tutun kautta ja laite on siis uusi. Hinnaksi tuli 650€, kun esim. Verkkokauppa pyytää samasta laatikosta muutaman satasen enemmän. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *