Yleinen

Habitare 05

Tulipa käytyä katsastamassa huonekalu- ja sisustusmessut messukeskuksessa. Saatiin kaverilta liput kun eivät itse päässeet paikalle. Vähän jo hirvitti parkkipaikkaa hakiessa, että minnekkähän asti sitä joutuu ajamaan kun koko ajan vaan opastettiin kauemmaksi halleista. Jonnekin turkasen kauaksi jouduttiin hiekkakentälle parkkeeraamaan. Kyllähän tuolla porukkaa riitti vähän liiaksikin asti. Varmaan osakseen sen takia tuolla oli niin kova ryysis, kun näitä messuja pidetään kahden vuoden välein niin porukkaa ryntää sitten sankoin joukoin paikalle. Pitäisi päästä ammattilaispäivänä sisään niin ehkä olisi mukavampi katsella tuotteita rauhassa eikä olisi koko messuhalli hengittämässä niskaan että menehän siitä jo eteenpäin. Vähän jäi vaisuksi omasta mielestäni messujen anti. Paljon on sitä niin tavallista tavaraa jota näkee joka kaupassa. Täytyyhän toki sitäkin olla kun porukka tuota ostaa kun halvalla saa. Jos sitä jossakin vaiheessa saa sen oman kämpän hommattua niin siitä ei kyllä tehdä ihan tavallisen näköistä. Värejä saa käyttää reilulla kädellä, vähän kyllästyttää tämä valkoinen väritys joka paikassa.

Olihan tuolla paljon hienojakin juttuja kuten esim. Nolla Nolla Oy:n lamppu. Muutoinkin noiden poikien tekemät huonekalut miellyttää silmää. Messut olivat kuitenkin ihan kivat tuosta väenpaljoudesta huolimatta, vähän jos saisi vielä enemmän tuota design-osastoa ja opiskelijoiden tuotantoa esille niin messut olisivat vieläkin paremmat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *