MoottoripyörätYleinen

Ajokauden lopettajaisbileet piipulla

Eilen oli mopoilukauden lopettajaisbileet piipulla, jonne kokoontui vajaa 20-henkinen porukka iltaa istumaan. Lupailin tehdä tuonne bileisiin jotain syötävää, ettei piipun tartteis ihan ite kaikkea tarjottavaa hommata. Moni muukin teki samoin ja olihan siellä kaikenlaista tarjolla. Minä tekaisin bileaamuna pestokierreleipiä pastanjauhajien ohjeella jota hitusen muokkasin. Lisäsin väliin vielä aurinkokuivattua tomaattia ja fetaa.

Sitten alkoi h-hetken odottelu jolloin pääsisin lähtemään bileisiin. Niinhän siinä kävi etten malttanut enää odotella vaan kysäisin, että joskohan sitä sais tulla etuajassa paikalle ja saihan sitä. Keskustan kautta S-junaan ja Leppävaaran asemalla piipu jo odottelikin auton kanssa, tosin vähän piti harhailla ennen kuin löysin autolle :).

Eihän siellä muita hätäisiä vielä ollut paikalla. Vein tuliaisiksi pari Marimekon käsipyyhettä ja Iittalan tuikkulyhdyn. Timppa saapui melko pian minun jälkeen. Muut malttoivat odottaa ennalta sovittuun ajankohtaan asti. Porukka tuli Leppävaaran asemalle josta piipu ja vissiin MattiR:kin kuskasivat kaikki pelipaikalle. Porukalla hommattiin piipulle lahjaksi rata-ajopäivä majoituksineen ensi kesäksi. Tarkoituksena olisi vielä, että mahdollisimman moni tästä porukasta lähtisi sille reissulle mukaan. Porukka alkoi olla jo aika tavalla huppelissa. Lienekkö syynä ollut piipun tekemä vähän reilummalla kädellä tehty booli. Siinähän se ilta meni turistessa ja kivaa oli. Toivottavasti ei naapurit pahasti häiriintyneet kun tuosta lössistä kyllä ääntä lähtee. Toivottavasti näitä järjestetään tulevaisuudessakin koska tuo porukka on niin mukavaa, että passais olla muutoinkin tekemisissä kuin vain mopoilun kautta, ensi kesään kun on vielä niin pitkä aika.

Kuvat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *