Pyöräily

Shimano SH-R315

Soitin jokunen päivä sitten Cycle Centeriin ja kyselin Shimanon SH-R315 kenkiä tehtaankadun myymälästä ja siellä niitä ei ollut, mutta lupasivat niitä hankkia kun kuulemma toisessa myymälässä niitä oli. Seuraavana päivänä tulikin soitto, että nyt kenkiä olisi myymälässä. Käytiin sitten Okon kanssa paikan päällä ja sovittelin kenkiä ja nehän istuivat todella hyvin jalkaan. Nuohan on Shimanon Custom-Fit sarjaa olevia kenkiä eli niiden pohjalliset voidaan muotoilla. Kenkiä pidettiin aluksi hetki jalassa ja tallusteltiin ympäriinsä ja sitten pohjalliset laitettiin uuniin. Pohjallisten lämmettyä ne laitettiin takaisin kenkiin ja sitten tallusteltiin taas hetki ja homma oli valmis. Eri homma on sitten että onko tuosta paljonkaan hyötyä, mutta onpahan tehty. Kengät on todella kevyet ja pohjat todella jäykät, hiilikuitua kun ovat. Kävely on hankalaa ja tuskin se ainakaan on helpottunut klossien lisäyksen myötä. Ostin samaan syssyyn Look:n Kéo 2 Max polkimet. Kypäräkin lähti vielä mukaan ja se on Giron Monza. Pyörän pitäisi saapua seurannan mukaan ylihuomenna, toivottavasti ennuste pitää paikkansa. Kova olisi polte päästä jo baanalle vehkeitä testaamaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *