Pyöräily

Maantiepyörä

Eilen kävi kuriiri ovella ja kiikutti Saldenilta tilaamani Wilier Izoard XP:n Campagnolon Centaur osilla. Laitoin pyörän nippuun ja kävin heittämässä pikku lenkin ja otin samalla parit kuvat pyörästä. Täytyy sanoa, että on siinä iso ero miten pyörät rullaa. Aiemminhan sitä ajeltiin kaikki ajot maasturilla ja matka-ajoon ei 150mm:n joustomatkat oikein sovellu kun iso osa polkuvoimasta menee jousitukseen. Nyt isommatkin mäet menee ihan heittämällä ylös ja pyörä rullaa kuin unelma, ei olis uskonut miten iso ero rullaavuudessa voikaan olla. Onhan noilla pyörillä hitusen painoeroakin kun Wilier painaa ~8.4kg ja Commencal painaa varmaan sen 5kg enemmän. Hiilikuiturunko tekee ajamisesta kuitenkin suht pehmeää eikä pyörä ole yhtään niin kivireki kun mitä voisi kuvitella, oikein hyvältä vaikuttaa alkumetrit.

3 thoughts on “Maantiepyörä

  1. Thanks Torsten! I visited your blog also and there seems to be quite a lot of great photos too. Btw, what is that saddle bag what you have in your Gran Turismo (blog header image)?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *