Pyöräily

Masala – Porkkala – Masala

Piipahdettiin Jaakon kanssa Porkkalassa maantiepyörillä tänään. Keli suosi hitusen yli 20:n asteen lämmöllä ja tuultakaan ei ollut kuin nimeksi. Vähän alkuun pelotti että mitenkähän sitä jaksaa moisen lenkin polkea, mutta näytti pelko osoittautuvan turhaksi. Lenkki meni ehkä yllättävänkin helposti ja keskinopeus oli tällä lenkillä 26,3km/h eli sellaista sopivan rivakkaa vauhtia ainakin itselle. Maasto on oikein oivaa pyöräilyyn, mäet ei ole liian isoja ja maisemat on hienot, kyllä kelpaa pyöräillä. Aiemmin olin pyöräillyt pisimmillään 33,9km:n lenkin ja nyt matkaa tuli 52,6km. Jotenkin tämä pidempi lenkki oli jopa helpompi kuin tuo aiemmin ajettu. Pikku hiljaa jos alkais lenkkejä pidentää kun näyttää tälläinen matka sujuvan suhteellisen helposti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *