Pyöräily

Solvallan polut

Käväistiin eilen Samin ja parin muun jantterin kera Solvalla metsiköissä. Sami oli saanut joltain yhden tyypin nimen/numeron miltä kysyä metsäreittejä Espoon suunnilla. Tämä kaveri (Kimmo Rissanen) paljastuikin sitten entiseksi maaninkalaiseksi, jonka minäkin tunnen jo entuudestaan. Kimmon kaverilla taasen oli parikin erilaista täpäriä, jotka oli myynnissä ja Sami halusi niitä testata koska sellaista halajaa. Tiedossa oli, että mukana on kovakuntoisia kavereita ja tiukka lenkkihän siitä muodostuikin. Mukavia polkuja tuolla kyllä oli ajella, mutta kovaa ne jantterit meni varsinkin ylämäkiin. Ei jaksanut millään itse vastata siihen vauhtiin. Varsinkin loppupäässä lenkkiä oli kyllä mehut aika loppu ja näin seuraavanakin päivänä tuntuu paikkoja kolottavan vaikka normaalisti ei hirveästi jälkikäteen lenkki tunnu. Komeita oli maisemat ja monessa kohtaa mentiin ihan järvenrantaa pitkin. Sami pääsi testaamaan Trekin Remedy 8:a jossa oli iso osa osista Remedy 9:sta otettuja. Toinen testattava pyörä oli Cannondalen Jekyll. Sami taisi enemmän mieltyä Trekkiin, joten saapa nähdä ostaako Sami sen pois kuljeksimasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *