Yleinen

Tampereen ekskursio

Pekka oli pyydellyt meitä kylään Tampereelle tai paremmin Kangasalalle viikonlopuksi tässä jokunen aika sitten ja viime viikonloppuna sitten käytiin kyläilemässä. Samalla päästiin katsomaan, että millaisen pytingin se Pekka oli ostaa paukauttanut. Menomatka oli vähän ikävä kun rapa lensi koko ajomatkan ja liikennettäkin oli aika reippaasti. Pekka esitteli uuden asunnon ja olihan se aika hieno ja tilaakin tuntui olevan aika kivasti. Nyt sitä odottaa entistä enemmän, että pääsisi pian muuttamaan kohta valmiina olevaan asuntoon. No eihän tässä ole enää kuin reilu kuukausi siihen hetkeen. Käytiin siinä saunassa ja kylläpäs se teki hyvää  kun sitäkään herkkua ei ole tullut saatua vähään aikaan koska ei tässä nykyisessä asunnossa moista hienoutta ole.

Seuraavaksi päiväksi oli suunniteltu reissu Ideaparkkiin Lempäälään. Pekka ja Jessica ei olleet vielä itsekään tuolla käyneet ja kivahan tuonne oli lähteä piipahtamaan. Päästiin perille ja aika kaaos siellä oli vielä tällä hetkellä kun parkkipaikatkin oli osittain vielä vähän kesken. Ei ollut mitään opasteita, että mistä liikkeeseen pääseen sisälle. Lopulta me sitten käveltiinkin rakennustyömaan läpi jotta päästiin liikekeskukseen sisään. Olihan tuolla aikamoinen vilske ja vähän alkoi ahdistamaankin kun tuntui että joka paikassa on jonkun tiellä. Kierreltiin kauppoja ja pisimpään oltiin varmaan noissa yläkerran huonekaluliikkeissä. Vepsäläisestä olis taas löytynyt vaikka mitä kotiin kannettavaa, mutta sinne ne jäi odottamaan vielä kaupan hyllyyn. Oltiin kierrelty pari tuntia keskusta ja kaikille alkoi tulla nälkä joten koetettiin päästä jonnekin syömään. Tuli kyllä huomattua, että ilman karseeta jonotusta syömään ei ole asiaa joten oltiin sitten nälissään. Kuitenkin tuo on sellanen paikka missä ihmiset varmaan saattaa viihtyä pidempäänkin ja tulla vähän kauempaakin niin olisi kiva päästä syömään ilman pitkää jonotusta. Kävin ostamassa Makuelämyksestä Mokkamestareiden Wieniläissekoitusta. Eipä tuolla tosin muuta kahvia papuina ollutkaan myynnissä. Vähän vielä katseltiin paikkoja ja pois mennessä käytiin syömässä hienosti Hervannan Hesessä, jonottaa täytyi tosin sielläkin :). Ideaparkissa olisi varmaan ihan kiva käydä silloin kun porukkaa ei ole noin paljoa eli viikolla kai tuonne kannattais mennä. 

Illalla syötiin hyvin ja saunassakin tuli taas käytyä. Ei jaksettu lähteä enää minnekään kun rupesi niin väsyttämään tuo kiertely Ideaparkissa. Eipä tuo sinällään mitään haitannut vaikkei minnekään lähdetty. Peilailtiin pelejä ja turistiin loppuilta ennen nukkumaan menoa. Äkkiä se oli taas viikonloppu takana ja piti suunnata takaisin kotiin. Kivahan tuo oli käydä kyläilemässä, joten kiitokset vaan Pekalle ja Jessicalle kestityksestä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *