KahviYleinen

Kaartin Kotikauppa

Piipahdettiin tänään Helsingissä päiväseltään ja matkan varrelle osui Kaartin Kotikauppa, josta olin lukenut jostain lehdestä ja taisipa olla Hesarin simavertailussakin kauppa mainittuna. Pitihän sinne kauppaan päästä kurkistamaan, kun ulkoa jo näytti niin kivalta. Sehän oli oikein kunnon aarreaitta, mukaan lähti Helsingin Kahvipaahtimon papuja, Maldon sormisuolaa, Korpihillan Kuohuvaa Kuusenkerkkää, Peders Aplagårdin omena/puolukka siideriä ja vielä Riihikosken Vehnämyllyn luomu ohrahiutaletta, josta keittelee oikein oivat puurot. Meinasi jäädä takatilat näkemättä, koska luulin sitä alkuun henkilökunnan tiloiksi, kunnes myyjä vinkkasi piipahtamaan juomapuolella. Siellähän oli todella iso valikoima erilaisia siidereitä ja oluita tarjolla. Ehdottomasti käymisen arvoinen kauppa ja tuolla tulee varmasti käytyä kunhan seuraavan kerran keskustaan on asiaa.

Kerkesin jo tuota Helsingin Kahvipaahtimon “sesonkia” testaamaan ja vaikutti oikein hyvältä. Paahtopäiväkin oli 17.7.2012 eli kolme päivää sitten paahdettua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *