Pyöräily

Kirkkonummea kiertämässä

Keli oli jälleen hyvä niin päätin lähteä kiertämään Kirkkonummea pyörällä. Eilen katselin vähän reittiä, että missäs sitä ajelisi ja reitiksi valikoitui seuraavanlainen lenkura: Masala – Kirkkonummi – Pikkala – Kirkkonummi – Vols – Evitskog – Lapinkylä – Oitmäki – Mankki – Masala. Lämmintä oli lähes 25 astetta ja ilma oli aika kostea. Ajelin Pikkalan suuntaan Överbyntietä, jota on tullut sahattua moottoripyörällä aikoinaan monesti. Ihan kiva tuo oli ajaa kaurapyörälläkin, tosin yksi tietyö oli tuollekin välille sattunut ja pyörän kantamiseksihan se meni. Tulin samaa reittiä takaisin ja matka jatkui Evitskogin suuntaan oikein mukavia teitä pitkin, eikä tuo lopun Lapinkylä – Mankkikaan yhtään huono ole ajella. Lenkille tuli matkaa ~56km ja hitusen vajaassa kahdessa tunnissa se tuli taitettua keskarin ollessa 28,2km/h. Keskisyke 159 ja piikki 179.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *