Pyöräily

Metsäryskettä

Kävin eilen Juhon kanssa ajelemassa Olarin metsissä hyvässä kelissä vaikka Foreca taas lupasikin ukkosta ja kovaa sadetta. Täytyy sanoa, että kyllä siinä itsekin uskaltaa ihan eri vauhtia mennä kun edessä ajaa joku joka osaa oikeasti ajaa. Nytkin mentiin moni paikka paljon kovempaa vauhtia kuin aikaisemmin ja pari sellaista paikkaakin mistä ennen ei ole uskaltanut edes yrittää. Esim. keskuspuiston yksi iso kallio on näyttänyt niin pahalta, että aina ennen siitä talutettiin pyörä alas. Nyt katsoin kun Juho ajeli tuon alas ja se näytti niin helpolta, että pakkohan se oli koettaa itsekin ja yllätykseksi alamäki olikin helppo laskea, riitti että joku näytti miten siitä mennään. Video reissusta ei kyllä tee oikeutta noille korkeuseroille, mutta minkäs teet. Pitäisi sitten kuvata jostain muusta kuin pyörästä käsin, jotta saisi paremman käsityksen maastosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *