Pyöräily

132,8km ja 5 tuntia

Kävin tänään ensimmäistä kertaa porukkalenkillä. Fillarifoorumilla Espoon hitaat niminen porukka käy ajelemassa ~25km/h vauhtisia lenkkejä ja ajattelin, että sellainen sopisi minulle. Lähtö oli Bembölen kahvituvalta klo. 10:00. Kuskeja taisi olla 9 kappaletta jotka matkaan lähti. Reitti kiersi seuraavaa reittiä: Bemböle – Lapinkyläntie – Vols – Evitskog – Suitia – Muijala – Otalampi – Skogby – Kunnarla – Oittaa – Bemböle. Yllättävän hyvin jaksoin ajella porukan mukana ottaen huomioon, että pisin lenkki ennen tätä oli 61km. Oikeastaan vaikeuksia aiheutti vasta Velskolan mäet jotka oli aika jyrkkiä. Usko meinasi oikeastaan mennä vasta kotimatkalla kun iski aika kova vastatuuli eikä kukaan ollut ottamassa edessä tuulta vastaan. Tuntui tuossa vajaa 5km ennen kotia että niinköhän sinne selviän. Sitten kävi vielä niin, että puhelimesta loppui muisti joten ST kirjasi vain 88km vaikkakin Sigma näytti 132,8km. Mukavaa oli joka tapauksessa ja kyllä se vaan porukan vetoapu helpottaa menemistä, ei siellä takajoukoissa tarvitse kaikkeaan antaa kun imu on aika kova edessä menijöiden ansiosta. Ehkä sitä uskaltautuu kohta jo johonkin tapahtumaan mukaan, kun sitä jaksaa näköjään ajaa niiden vaatiman mitan suht helposti. Ei vaan pidä lähteä liian kovaan ryhmään mukaan.

 Tässä vielä Sigman datat:

132,8km, 6484kcal, 26,62km/h, cadence 78, aikaa meni melko tarkkaan 5 tuntia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *