Pyöräily

Voihan akillesjänne

Eipä selvinnyt ilman vammoja näköjään tuosta 5 tunnin ajosta, koska oikean jalan akillesjänne kipeytyi. Kun nilkkaa taivutteli niin akillesjänteestä kuului narinaa, joten lääkäriin kävi tie. Sieltä tuli tuomiona akillesjänteen tulehdus ja siihen ei tietenkään muu auta kuin lepo. Pari viikkoa olisi hyvä olla urheilematta, että jänne pääsee parantumaan. Samalla pitää syödä tulehduskipulääkkeitä. Iltaisin olen hoitanut kylmällä nilkkaa ja Voltaren Emulgelia olen myös siihen sivellyt. Nilkkaa pitää myös venytellä ja hyvä olisi käyttää myös korollisia kenkiä, että akillesjänne on vähemmällä rasituksella. Nyt alkaa jo huomata, että parantumista on tapahtunut. Ei vaan passaa liian aikaisin alkaa urheilemaan ettei vaiva uusiudu samantien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *