MoottoripyörätValokuvaus

MP´07

Nyt on nähty tämän vuoden moottoripyörämessut. Tuli mentyä messuille ennen puolta yhtätoista siinä toivossa ettei olis vielä niin paljoa ihmisiä. Ducati 1098sAika pikaisesti messukeskus alkoi kuitenkin täyttyä ja lopulta porukkaa oli jo ruuhkaksi asti. Eipä tuolla nyt mitään ihmeelllisiä kulkupelejä ollut. Hienoimpia noista uutuuksista oli varmaan Ducatin 1098s. Olisi ollut hienoa nähdä Ducatin tuleva Desmosedici RR, mutta eipä sitä oltu tuonne saatu. Hondan messutytötHondan osastolta kävin yllättäen katsomassa bleidin. Uutta taitaa olla lähinnä väreissä, muuten näytti aika samalta vehkeeltä kun edellisvuotinenkin. Rättipuolellakin tuli piipahdettua, mutta mitään ei tarttunut haaviin. Tosin enpä sillä mielellä ollut tuolla edes liikkeellä. Ihan kivahan tuolla on käydä pyöriä töllistelemässä. Näyttää messutytöiltä vähenevän vaatteet joka vuosi ;). Messut eivät saaneet minulle kuitenkaan pyöränvaihtokuumetta aikaiseksi ja eipä tuota kyllä tarttekaan sellasta vielä miettiä pariin vuoteen kun nykyinenkin on niin hieno peli vielä. Tietenkin jos olisi rahaa niin voisi ostaa vaikkapa jonkun supermoton toiseksi kulkineeksi.

Messukuvat

2 thoughts on “MP´07

  1. Komioita olivat kuvat ja niiden innoittamana selasin blogisi ja albumisi läpi. Kylläpä se canonin kalliimmat mallit tekee hienoa jälkeä. Kuinkas paljon joudut kuvia käsittelemään jälkikäteen että saat värit esiin? Taitaa mennä oma kuvakalusto uusiksi…

    Kiitoksia kuvista ja tarinoista, näitä selatessa vierähti sunnuntai-iltapäivä mukavasti

  2. Värien osalta ei esim. noissa moottoripyörämessujen kuvissa ole tarvinnut juurikaan tehdä muutoksia alkuperäisiin kuviin nähden. Joihinkin kuviin laitoin hitusen saturaatiota ja kontrastia, mutta muutoin värejä ei ole säädelty.

    Kiva kun viihdyit sivuilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *