Yleinen

Akut sökönä

Hommasin tuossa pari kuukautta takaperin CompactDrive PD70X:n. Tilasin myös Digitarvikkeesta Ansmannin 2600 mAh akkuja, samalla ostin La Crossen laturin.

Ansmann 2600 mAh

Olin ladannut nuo Ansmannin akut kerran tuolla laturilla ja ajattelin ladata ne uudelleen kun virta alkoi olla jo vähissä. Laitoin akut laturiin ja eipä lähtenytkään kaksi akkua toimimaan, kaksi muuta akkua toimi. Laturiin tuli ilmoitus “null” noiden viallisten akkujen kohdalle ja tuohan merkitsee, että joko laturissa ei ole akkua tai akku on viallinen. Koetin vielä noita toimimattomia akkuja samoihin paikkoikin missä kaksi muuta akkua toimi ja eihän tuo ladannut niissäkään paikoissa. Toimivat akut taas latautuivat missä laturin paikassa tahansa.

Otin Digitarvikkeeseen yhteyttä ja sieltä sanottiinkin, että noissa Ansmannin akuissa on ollut vastaavia ongelmia aiemminkin. Olisin saanut vaihtaa nuo kaksi akkua, mutta ajattelin että ehkä on viisaampi vaihtaa kaikki akut niin eipähän tule sitten jatkossa mahdollisesti ongelmia. Sovittiin Digitarvikkeen Jannen kanssa, että hän pistää GP:n 2500mAh NiMH AA-akut tulemaan tilalle ja minä pistän vanhat kuoressa heille välirahan kanssa. Toivotaan että nuo GP:n akut toimivat sitten paremmin, kai niiden pitäisi olla ainakin hyvälaatuisia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *