Pyöräily

Masala – Veikkola – Masala

Kävin tuossa aamuisella huitaisemassa lenkin Masala – Veikkola – Masala. Muutoin reitti olikin tuttu, paitsi tuota Sjökullan/Eerikinkartanontietä ei ole tullut ajettua. Näyttihän tuolla yksi hapokas mäki osuvan eteen. Muutoin mukavan näköistä seutua. Pidin pikku venyttelypaussin Veikkolan Nesteellä ja matka jatkui kotia kohden Masalaan. Lapinkyläntiellä huomasin peesissä jonkun maantiepyöräilijän, mutta Järvikylän mäessä se taisi tippua kyydistä, koska se oli aika kaukana kun vilkaisin taaksepäin Masalantielle kääntyessä. Kauankohan liene kerennyt peesailla meikäläistä ennen kuin huomasin? Aika lämmin kelihän tuolla oli ajella ja tulikin hörpättyä kaksi täyttä vesiputelia lenkin aikana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *