Pyöräily

Juhannuslenkki

Kävinpä heittämässä pienen juhannuslenkin tässä lähialueella kun kelikin oli varsin oiva. Överbyntie Kirkkonummella on mukava tie ajaa. Näin siinä Kirkkonummen ja Siuntion rajapyykillä Liito-oravan liitelemässä. Aika harvoin noita kyllä näkee ja tuo olikin vasta toinen kerta, kun näin karvapallon liitelemässä. Ensimmäisen näin joskus 20 vuotta sitten Maaningalla öiseen aikaa jolloin nuo taitavat yleisemmin liikuskella. Tämä yksilö oli liikkeellä joskus 14:00 aikoihin. Ei mennyt varmaan kuin jokunen kymmentä sekuntia niin kyy köllötteli tienreunassa aurinkoa ottamassa. Kaarsin Överbyntieltä 51:lle länteen ja sieltä jatkoin matkaa Siuntioon ja taas köllötteli kyy tienposkessa. Kun käännyin Evitskoginitielle niin tuuli kääntyi sivu/vastatuuleksi ja hitusen siitä vauhti tipahti, mutta väliäkös tuolla. Ajelin aina Lapinkyläntielle ja sieltä sitten Espoota kohden. Lapinkyläntie on vähän huono pinnaltaan ja aika ikävästi pyörä täristää ajaessa. Täytyis koettaa vältellä tuota tietä ja kierrellä kotiin jotain toista reittiä. Mukava lenkkihän tuo on muutoin ajella!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *