Pyöräily

Bluegrass Explicit & Spy Klutch MX

Sovittiin kavereiden kanssa parisen päivää sitten, että lähdetään ensi viikolla ajelemaan hissienskaa Tahkolle. Tuollahan ajetaan myöhemmin ihan kilpaakin ja nyt olis mahdollisuus testata radat ihan omassa rauhassa ilman kilpailua. SavoMTB on laittanut radat kuntoon ja sinne siis vie meidän tie. Nyt on tullut ajeltua pitkin metsiä pelkässä kypärässä ja hanskoissa, mutta tuonne isompiin mäkiin ajattelin varustautua paremmin, varsinkin niihin alamäkipätkiin.

Jotain suojia minulta löytyykin jo entuudestaan kun silloin harrastuksen alkumetreillä tuli tutustuttua tonttiin aika usein niin hommasin varusteet ;). Nyt ajattelin nuo taas laittaa päälle, koska reitit on varmaankin hitusen haastavampia kuin missä on tullut pyörittyä. Kävin ostamassa entisten suojien (polvi + kyynärsuojat) lisäksi Bluegrassin Explicit fullfacen ja siihen sopivat Spy:n Klutch MX lasit Puhoksen VELO & Oxygenistä josta sai hyvää palvelua.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *