Pyöräily

Okko pyöräilee

Okko on ajellut lähes koko kesän pelkästään potkupyörällä ehkä kahta kertaa lukuunottamatta milloin ollaan päästy koettamaan oikeaa pyörää. Okolla on polkupyöränä Islabikes Cnoc 14 joka tuli hommattua jo helmikuussa Englannista. Nythän noita ei enää edes saa kun ovat lopettaneet toimitukset kokonaan muualle kuin Englantiin ja jenkkeihin.

Tänään Okko halusi itse lähteä isolla pyörällä ja sehän alkoi jo sujua suht hyvin. Vähän kun vielä malttaisi polkea reippaammin niin ei muuta kuin nielemään asfalttia. Okollahan ei ole ollut missään vaiheessa apupyöriä eli tasapaino on aika hyvin hallussa tämän takia. Pikkumies oli itsekin innoissaan uudesta taidosta, huomenna harjoitellaan uudestaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *