Moottoripyörät

PK-meeting Mankissa

Eilissä päivänä käväisin ajelemassa .orgin porukan kanssa. Aika kivasti oli taasen porukkaa saapunut paikalle, olihan tuo kelikin aika nätti joten eipä ihme.PK-meeting Mankin Essolla Lenkkiä läksi vetämään “svahnm”. Lenkki on vähän hämärän peitossa, mutta ilmeisesti mentiin jotenkin näin: Evitskog – Siuntio – Virkkala – Lohja – Karstu – Sammatti ja sitten Veikkolaan Nesteelle. Tuo Lohja – Sammatti väli on aika kivaa tietä ajella. Takaisinpäin tullessa mentiin vielä Niemenkyläntien kautta ja se oli aika heikossa hapessa. Oli pomppuja, hiekkakuoppia ja muutenkin hiekkaa oli monessa paikkaa reippaasti. Nuo mutkatiet saa aina veren virtaamaan ja tekis mieli mennä kovempaa. Radalle pitäisi siis päästä mitä pikimmiten. Ensimmäinen mahdollisuus olisi 3.5 Ahvenistolla, mutta juurikin sille päivälle on merkitty ensimmäinen yhtiökokous ja kai se on sinne mentävä. Näkispähän samalla vähän naamoja niin tietäis vähän ketä sitä asuu samassa yhtiössä. Kesäkuun alusta on sitten se Kemoran-keikka tiedossa, kolme päivää kovaa kaahotusta. Tästä se lähtee….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *