Ruoka

Tehosekoitin

Tuli tuossa vappuna vuosia lisää ja synttäreitäkin tuli vietettyä. Porukat kävi kylässä ja toivat lahjaksi Philipsin HR 2094-tehosekoittimen. Olinkin noita jo katsellut useaan otteeseen kaupassa, mutta vielä oli jäänyt ostamatta. Muutaman kerran on tullut tuota jo testattua ja hyvin tuntuisi toimivan.

Philips HR 2094-tehosekoitinTiedot:

  • 750W
  • 1,5L lasikannu
  • hedelmäsiivilä
  • irrotettava terä
  • säädettävä nopeus ja valaistu näyttö
  • sahalaitaiset terät
  • jääpala- ja smoothie painikkeet

Toistaiseksi on tullut tehtyä vain mansikkasmoothieta. Laitoin jäiset mansikat koneeseen, lisäsin sokeria (vanilliini + tavallinen), maitoa ja jugurttia. Laitoin koneen hyrisemään ICE-asetukselle. Kone hyrähtää käyntiin pienissä sykäyksissä sen takia, että jäiset palat kerkeäisivät laskeutua tauon aikana terien tasolle. Kun jäiset mansikat oli murskaantuneet niin käänsin koneen smoothie-asetukselle ja annoin hyristä jonkin aikaa ja juoma oli valmis nautittavaksi. Smoothiesta tuli kivan kuohkeaa. Pitäisi koettaa lisätä jäätelöä niin juomasta tulisi varmaan tosi täyteläistä. Laitetta voi hyödyntää keittojen soseutuksessa ja muussakin ruoanlaitossa. Mehuakin varmaan pitäisi syntyä ja tuolla hedelmäsiivilällä pitäisi saada eroteltua kaikki mehuun kuulumaton pois itse mehusta. Laite on helppo puhdistaa, koska siitä saa kaikki osat irti ja eikä tuo ole hullumman näköinenkään. Istuu hyvin tuon Siemensin alumiinisen kahvinkeittimen kanssa yhteen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *