Pyöräily

Race Face Sixc stonga

Kesällä pääsin koettamaan kaverin pyörää missä oli leveämpi tanko kuin omassa pyörässä ja meno tuntui jotenkin vakaammalta. Kävin tällä viikolla visiitillä Hi5Bikesissä ja sieltä tarttui mukaan hiilarinen Race Facen Sixc tanko ja saman putkan 45mm:nen Respond stemmi. Alkuperäinen tanko Meta 55:ssa oli ~650mm leveä ja uusi tanko 785mm eli aika tavalla paljon leveämpi. Stemmikin lyheni 2cm edellisestä. Alunperin stemmi oli muistaakseni joko 9- tai 10- senttiä pitkä eli alle puoleen ollaan tuosta tultu. Samalla vaihdoin myös tupit Odin SDG Lock-On lukkotuppeihin.

Tuli muuten päivitettyä kaksi viikkoa sitten myös voimansiirtoakin. Ennen pyörässä oli 3×10 systeemi, mutta kuten moni on huomannut niin yhdelläkin eturieskalla pärjää vallan mainiosti. Heivasin etuvaihtajan kuikkaan ja asensin Race Facen Narrow Wide 30-piikkisen rattaan ja siihen käypäisen bashringin. Uusin vielä ketjut ja takapakankin samalla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *