RuokaYleinen

Bodum canteen termo glass

Eilissä päivänä käväisin Kaffecentralenissa töiden jälkeen mopedilla. Jututin Ulrikaa ja Kristiania siinä samalla kun neiti Nurminen valmisti cappuccinoa. Harvassa paikassa muuten kysytään kupposen jälkeen että oliko kahvi hyvää. Tätä voisivat muukin kahvilat harrastaa mahdollisuuksien puitteissa. Aikaisemmin olin zoomaillut hyllyssä olevia bodumin kaksikerroksisia laseja. Niitä se Ulrikakin siinä vuolaasti kehui ja pitihän niitä ottaa sitten itsellekin. Otin pari kipaletta niitä pienimpiä ja pari isoimpia. Bodum canteen termo glassEhkä vois katella jos hommais niitä keskikokojakin vielä. Ihan ilmaisiahan nuo eivät ole, mutta eipä vastaavia ole tullut kaupoissa vastaan. Aikani istuskeltua läksin kotiin testaamaan laseja. Kylläpä muuten pysyy juoma hyvin alkuperäisessä lämmössään noissa laseissa. Nyt kun sujautat jääpaloja juoman sekaan niin kestää aika kauan ennen kuin jää on sulanut eikä lasi tietenkään hikoile ollenkaan. Kuuma juoma ei taasen polta näppejä ollenkaan. Lasi on vieläpä aika nätti varsinkin silloin kun siinä on jotain sisältöäkin. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *