Pyöräily

Commencal Acid

Monta kertaa oli tullut kuolattua Commencalin Acid fixiä, kun se nyt vaan on niin hieno. Tällä kertaa houkutus kävi liian suureksi ja hankinta tuli tehtyä, kun pyörä oli vielä alennuksessa. Pyörä tuli muutamassa päivässä ranskasta kotiovelle. Aika kiva pyörä on ajaa, mutta totuttelua vaatii tuo fiksattu ratas, kun polkimet pyörii koko ajan eli lepuuttaa ei voi. Varsinkin alkuun meinasi väkisinkin heittää vapaalle, mutta niinpä ne jalat jatkoi pyörimistään ;). Kylläpä tuolla passaa kylällä kruisata.

2 thoughts on “Commencal Acid

  1. Moi,

    Tulee vannejarrut ja vapaarataskin löytyy. Toisella puolella napaa on fiksiratas ja toisella vapaaratas eli pyöräyttämällä vaihtuu fiksistä vapaarattaalliseksi nopeasti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *