Moottoripyörät

Kruisaamassa Fagervikin suunnalla

Päiväseltään käväisin hakemassa Reliatecista uuden takasen ensi viikkoista Kemoran keikkaa varten. Otin saman kumin kuin nykyinenkin on eli Pirellin Diablo Corsa III. Alkaa olla taas kumi siinä kunnossa että tartteis vaihtaa varsinkin kun keskiviikkona käyn vielä Ahvenistolla kaahottamassa. Pitäis saada siis joko torstaiksi ja perjantaiksi jostakin renkaanvaihtoaika. Kävin nakkaamassa renkaan auton perään ja läksin ajelemaan tietämättä päämäärää. Kiertelin kotia kohden ja ajattelin että menen Vitträskin kautta, mutta eipä mopo näyttänyt kääntyvän siitä risteyksestä ja matka jatkui. Ajelin Siuntion kk:n kautta Kuninkaantielle(Degerbyntie). Eipä siinä kauaa mennyt kun löysin itseni Fagervikiin menevältä tieltä. On se vaan perhana hieno tie. Suoraa ei juuri ole ja koko ajan saa taitella tiukasti mutkiin mopo kallellaan. Näkyipä tuolla yhdellä pellolla juoksevan iso hirvikin. Snappertunan risteyksessäEn malttanut edes pysähtyä kahville ruukin kahvilaankaan vaan posottelin ohi kohti uusia mutkia. Tästä eteenpäinhän tie ei kun paranee. Snappertunan risteyksessä pidin paussia jo otin muutaman kuvan. Jatkoin matkaa kohti Hankoniementietä ja siitä sitten vasemmalle kohti Tammisaarta. Koukkasin kuitenkin takaisin Vanhalle Rannikkotielle jonka varressa on Raaseporin rauniot. Ajelin sitten Fagervikin tien takaisin ja 51:stä kohti Kirkkonummea. Koukkasin vielä Itäiselle Kuninkaantielle(Kela) ja siitä Kirkkonummelle ja Masalaan. Olipa kiva päivä mopotin selässä ja kelikin suosi. Ei hassumpi ensimmäinen lomapäivä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *