Yleinen

Uudet GP:n akut saapuivat …

Digitarvikkeesta viallisten Ansmannien tilalle. Laitoin GP:n akut La Crossen laturiin ja voi jumankauta että otti taas päähän. Yksi GP:n akkukin näytti olevan sökönä ennen ensimmäistäkään latausta. Ihme sekundaa sattuu taas minulle, ei kannata lotota tänäkään viikonloppuna. Otin taas yhteyttä Digitarvikkeeseen ja sieltä luvattiin laittaa uutta tilalle. Lähetin viallisen akun asiakaspalautteena. Jokohan se kolmannella kerralla tulisi sellainen akku joka toimisi, toivotaan. Ei vaan oikein pääse käyttämään tuota CompactDriveä kun ei ole noita toimivia akkuja. Onneksi ei ole sellaisia kuvausreissuja tiedossa missä ei gigainen MD riittäisi.

2 thoughts on “Uudet GP:n akut saapuivat …

  1. Koita ladata sitä “viallista” akkua jollain muulla laturilla. Mulle on käynyt muutaman kerran niin, että täysin toimiva akku on ollut La Crossessa mykkä, mutta kun on ladannut alkuun toisella laturilla, akku toimiikin taas myös La Crossessa.

    Dc.netin foorumilla oli muistaakseni jollain muullakin samanlaisia kokemuksia eli ensin toisella laturilla alkuun, jos La Crosse ei meinaa ladata.

  2. Ei vaan löydy tähän hätään niitä muita latureita. Lähetin jo sen akun Digitarvikkeelle joten eipä tuo kokeilu onnistuisi muutenkaan. Toivotaan ettei tule ongelmia jatkossa tuon laturin kanssa jos siinä kerran on vika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *