MoottoripyörätYleinen

Töhrijät

Käväistiin eilen kyläilemässä ja kun illalla tultiin kotiin niin huomattiin että autokatoksessa oli käynyt vierailijoita. Ensiksi pisti silmään tussilla kirjoitettu tervehdys seinässä ja sitten Tervehdysvielä moottoripyörän peilissä. Kävin tuossa aamusella tarkastamassa paremmalla kelillä että onko muita töhrimisiä tai hajottamista tapahtunut, mutta onneksi en mitään havainnut. HVPyörästä onneksi nuo töhryt lähti pois helposti, mutta seinää pitää varmaankin maalata. Nähtiin naapureita ja he olivat nähneet jotain pikkupoikia katoksessa sadetta pitämässä ja siinä pyörän ympärillä olivat pyörineet kuulemma. Auta armias jos nään pojat samoissa hommissa katoksessa. On se vaan kumma että toisten omaisuutta ei osata kunnioittaa vaan niitä pidetään kuin omaa…prkl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *