Moottoripyörät

Hukkakeikka…

…mutta tulipahan tehtyä. Tänään oli .orgin ratavuoro Ahvenistolla. Kello soi aamulla klo. 06:00 ja siinä kiireen vilkkaa jotain söin pikkasen ja latasin kamppeet niskaan. VetistäSadevehkeillä mentiin kun vähän vettä pudotteli taivaalta tosin äkkihän tuo ihan kunnon sateeksi muuttui. Piti vaan toivoa että kyllä se rata vielä kuivaa jossain vaiheessa päivää että pääsisi kiertämään ympyrää. Perille kun pääsi niin vettä sen kun losotti kunnolla. Peruskuvioiden jälkeen odoteltiin vaan sateen laantumista. Puoliltapäivin pari tyyppiä kävi kiertämässä rataa ja huomasivat että siellähän on aimo annos öljyä radalla. Ilmeisesti se oli valunut edellisenä päivänä ajaneesta autosta joka oli täräyttänyt rengasvalliin. Radalla meni metrin leveä öljyvana ja ajot oli sitä myöden siinä kun ei sitä saanut putsattuakaan koska keli oli niin märkä. VarikollaLisäksi ratayhtiö kielsi ajamisen radalla. Ajot jäi siis suorittamatta ja kieltämättä hitusen kypsyttää. Sadekin lakkasi heti kun tuo tieto saatiin. Eipä siinä kuitenkaan muu auttanut kun lähteä kotia kohden. Näyttipä päästävän Sidin kengät vedet läpi ihan huolella vaikka niiden pitäisikin olla vedenpitävät. Samoin kävin Richan vedenpitäville hanskoille eli vedet tuli sisään, ei hyvä :(. Tekis kyllä vielä mieli päästä radalle tämän vuoden puolella. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *