Audio / VideoMoottoripyörät

Kamera pyörässä

Eilissä päivänä kävin istuttamassa pyörään telineen kameraa varten jos vaikka kuvaisi vähän materiaalia talven pimeitä aikoja varten. Ostin rautakaupasta tarvikkeet telineen tekoa varten kun en kehdannut rueta maksamaan maltaita valmiista telineestä. Kiinnitin koko hässäkän ohjausiskarin päälle jossa kameran on hyvä nököttää. Vielä pitää varmaan vaihtaa plexi kirkkaaseen tuosta MRA:n tuplakuplasta että näkyis paremmin läpi, vaikka eipä tuo video pahalta näytä nytkään.

Kamerana on siis Fujifilmin Finepix F31fd jossa on 640*480 resoluutio (30fps). Kameraan mahtuu 2Gt:n kortille noin 30 minuuttia videota eli aika tiuhaan saan siis olla korttia tyhjentämässä eikä mitään pitkiä ajoja tuohon voi tallennella. Kun vaan tulis vielä keliä niin vois käyttää pyörää radalla tällä yhdistelmällä.

Video

5 thoughts on “Kamera pyörässä

  1. Kaikessa yksinkertaisuudessaan teline koostuu kahdesta liukukiskosta jotka on vaan pultattu toisiinsa. Toista rautaa on vaan väännetty sen verran, että kameran saa oikeaan kulmaan tiehen nähden.

    Kamerateline

  2. Eipä se muuten ole kiinni kun noilla kahdella pultilla mitkä tuossa alhaalla näkyy. Telineen alla on ohjausiskari jonka suojakuoren päälle tuon viritin. Suojakuori kun sattuu olemaan kiinni kahdella pultilla ja nyt ostin vaan pidemmät pultit ja noihin sen sai kätevästi kiinni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *