MoottoripyörätYleinen

Grillausta Porkkalanniemessä MotOrg RY:n toimesta

MotOrg tarjosi mukavan grilli-illan Porkkalanniemessä eilissä päivänä jota kelikin suosi ihan mukavasti. Paikalle vääntäytyi joitakin kymmeniä mopoilijoita. Siinä ilta turistiin, syötiin makkaraa ja juotiin nuotiokahvia. Mukava kun tälläisiä kokoontumisia viitsitään järjestää ja kivahan tuo on kokoontua saman henkisten kanssa. Joskus kahdeksan korvilla lähdettiin ajelemaan pois päin kun alkoi olla jo aika pimeää. Porkkalantie on nyt aika likainen kun pelloilta on tullut mutaa ja puista tippunut havunneulasia eli liukasta tuppaa olemaan. Tuolta pois tullessa oli kuulemma kaksikin pyörää mennyt nurin. Toinen pyörä oli mennyt ilmeisesti huolimattomuuttaan nurin ja toinen taas kun peura oli loikannut tielle. Kannattaa ajella varovasti tuolla kun noita peuroja tuppaa olemaan aika paljon liikkeellä.

Kuvatuksia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *