Moottoripyörät

ABC…

…kissa kävelee. Nyt on sitten inssi takana ja tulihan se kortti sieltä. En tosin koskaan epäillytkään etteikö tulisi. Ennen inssiä käytiin ajelemassa lenkki samoilla seuduilla missä itse inssikin ajettiin. Ajelut tapahtuivat Itäkeskus – Roihuvuori – Herttoniemi seudulla. Itse asun siis Herttoniemenrannassa, joten seudut ovat jokseenkin tuttuja. Käytiin me tosin jossakin sivummalla ajelemassa missä ei ole tullut itse käytyä kurvailemassa. Eipä tuo inssi torunut mistään ajon loputtua joten kaipa tuo meni sitten ihan hyvin.

kortti

Nyt on sitten kova vääntö edessä itsensä kanssa, että jaksaako sitä odottaa pyörän ostoa kevääseen vai joko se on haettava tällä viikolla ;). Sen verran itseäni tunnen, että ainakaan se ei tule olemaan helppoa jos kevääseen joutuu odottamaan. Tuossa viikonlopun aikana jotenkin kypsyi sellainen ajatus, että jos sitä sittenkin ostaisi sen 1000cc pyörän niin ei tarttis heti ekana kesänä tuota uusia. Vähän olen katsellut sillä silmällä Suzukin GSX-R:ää, eipä tuo Hondan CBR 1000 RR Firebladekaan luotaan työntäisi ;). Laskuista ei voi myöskään laskea pois Kawasakin ZX-10R:ää. Katsellaan nyt mihin sitä päätyy ja tuleeko sitä pyörää ylipäätänsä ostettua tänä syksynä vai jääkö se kevääseen.

4 thoughts on “ABC…

  1. Kiitoksia vaan! On tässä nettimotoa tullut selattua ja vertailuja luettua. Pitäisi käydä koeajamassa noita vehkeitä niin sittenpähän tuota voisi tehdä ostopäätöksen.

  2. Ainiin, piti vielä sanoa se, että jos käytettyä olet ostamassa, kannattaa ostaa se nyt syksyllä. Keväällä käytetyissä on aina kevät-lisää hinnoissa, kun prätkäkuume on kovimmillaan, ajokauden ollessa edessä.

  3. Tuntuu että pyytävät näin syksylläkin aika kovia hintoja noista käytetyistä. Välillä käytetyn hinta on kovempi kuin uuden ;). Esim. noita Firebladeja(2005) kun katselin niin halvin hinta mitä löysin nettimotosta maksoi 15800€, kun uuden saa EE-speedistä 16000€:llä. Eipä paljoa houkuta ostaa käytettyä jos hinnat on tälläiset ja jos ne keväällä vielä nousee. Tiedä sitten että paljonko noista käytettyjen hinnoista saisi tingittyä pois.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *