Audio / Video

iPod nano (PRODUCT) RED Special Edition

Tilasin tuossa viime perjantaina elämäni ensimmäisen ns. MP3-soittimen Apple Storesta kaiverruksilla. Samalla tuli tuettua AIDS:n vastaista kampanjaa ((PRODUCT) RED Special Edition) Afrikassa kun Apple luovuttaa osan myyntihinnasta Global Fundille. Nano tuli 8 gigaisena ettei tila lopu heti kesken. Tänään sain tuon sitten käsiini ja täytyy sanoa että onpa kyllä nätti soitin. iPod nano (PRODUCT) RED Special EditionAsentelin jo eilen valmiiksi iTunesin että pääsee heti säätämään. Kopsasin CD:ltä Nightwishin uusimman Nanoon ja pistin soimaan. Pettymys oli suuri kun ääni särki aika reippaasti. Ei muuta kuin google auki ja "viaksi" paljastui sama kuin mitä aavistelinkin eli ääniraitojen tasoja piti pudottaa 8dB:llä että särö poistui. Nyt soi hienosti taas kun ajoin raidat läpi iGainilla. Kuvia ja  Podcasteja on tullut myös testattua ja täytyy sanoa että näytön laatu yllätti positiivisesti, tuotahan kehtaa jopa katsoa. Aijai, kyllä nyt passaa :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *