Yleinen

Frisbeegolf, osa II

Käytiin Samin kanssa töiden jälkeen nyt toista kertaa Talissa heittelemässä frisbeitä koreihin. Tarkoitus oli laittaa Sami ahtaalle tällä kertaa. Viimeksi jäin 11 heiton päähän Samista ja silloin kiersin koko 18-reikäisen radan 93:lla heitolla. Nyt toisella kertaa homma toimi jo paljon paremmin ja lopputulokseksi tuli 78 heittoa eli heitot väheni 15:llä. Sami tosin heitti oman ennätyksensä joka on nyt sitten 71. Vielä jäi siis hampaankoloon seuraavaakin kertaa varten. Tällä kertaa kelikin suosi vaikkei aurinkoa näkynyt. Töiden jälkeen kun lähtee niin eipä siinä kerkeä kun yhden kierroksen heittää ja sitten alkaakin jo hämärtää. Sunnuntaina olisi tarkoitus taas lähteä heittelemään ja tulosta samalla parantamaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *