Yleinen

Frisbeegolf ja varustehankinnat

Kävin tässä viikolla tekemässä varustehankintoja frisbeegolfin harrastamista varten ettei tarvitse toisten varusteilla pelata. Työpaikan lähellä on liike nimeltä Varuste.net josta kävin hankintoja tekemässä. Otin ihan perussetin eli kolme frisbeetä ja noille tuli otettua vielä laukkukin. Draiveriksi eli pitkiin heittoihin otin Innovan Champion Valkyrien (ennätys ~250m). Lähestymiskiekkoksi tuli Innovan Champion Coyoten ja putteriksi Milleniumin Omega Supersoftin.

Tänään kävin noita sitten heittelemässä Samin kanssa töiden jälkeen kun kelikin oli mitä loistavin. Ei tosin tulos parantunut sitten yhtään. En vaan saanut tuota Valkyrietä lentämään suoraan, se kun tuppasi aina lähtemään vasemmalle. Ehkä sitä kuitenkin pitää itseään syyttää kun ei heitto kulje. Huomenna sitten uusi yritys mikä keli homman sallii.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *