Moottoripyörät

Talviunien aika

Tänä aamuna tuli ajettua viimeisiä ajoja tälle kaudelle kun vein iltapäivällä pyörän talliin odottamaan ensi kesää. Aamulla oli keli hitusen plussalla, joten uskaltauduin liikenteeseen. Pito oli hyvä vaikka pihasta lähtiessä vähän tuntuikin liukkaalta. Ihme ettei tullut edes kylmä töihin mennessä vaikka nahkoissa liikuinkin. Eipä näkynyt muita motoristeja aamuliikenteessä, iltapäivällä oli sentäs kehällä yksi mopedi minun lisäksi liikenteessä. Ajelin pyörän tallille ja puunasin sen puhtaaksi ennen kuin laitoin pedon lepäämään hupun alle. Sinne se jäi nököttämään muiden pyörien kanssa muutamaksi kuukaudeksi. Eiköhän sitä sitten maaliskuussa taas aloitella uudestaan. Pitää käydä vielä vaihtamassa öljyt koneeseen tässä lähipäivinä. Tottahan sitä on käytävä talven aikana hiplaamassa useampaankin otteeseen ja vois vaikka sen Power Commanderinkin laittaa ennen kevättä vaikka se piti jo tänä kesänä hommata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *