Moottoripyörät

Schuberthin takuukorjaus

Kiikutin tänään Schuberthin kypärän takuuhuoltoon Tokimoton kautta kun kypärästä petti visiirin mekanismi. Molempien puolien muoviset palat joissa visiiri on kiinni olivat menneet poikki. Samoin yhden ruuvin vastakappale tuli murusina pois kesällä. Eipä tuntunut visiiri oikein istuvan hyvin enää kypärään vaan välystä oli tullut. Visiiriä ei saanut enää kiinnikään kuin kaksin käsin. Visiirin molempia reunoja piti painaa jos halusi suojan alas. Onneksi kypärässä on 3 vuoden takuu jonka pitäisi moiset ongelmat korvata. Kypärän pitäisi tulla huollosta parin viikon päästä, tosin eipä tässä kiirettä ole kun mopokin on talviteloilla. Viime talvenahan käytin Dainesen Wavea huollossa ja sen huoltoreissu kesti lähes 4kk, italialaiset eivät kiirehdi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *